De Type's

De type's op Lelyleven hebben allemaal dezelfde indeling en mogelijkheden. Het verschil zit hem in de gevelindeling en uitstraling van de woning. Welke woning heeft jouw voorkeur?

bekijk de mogelijkheden

De uitbreidingsopties van type A

Type A is in de basis al een hele fijne comfortabele woning. Maar dit type kun je geheel naar eigen wens uitbreiden en aanvullen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om aan de achtergevel voor een uitbouw te kiezen in twee lengtes, zodat de eetkeuken of de woonkamer behoorlijk toeneemt in vierkante meters. Bespreek de mogelijkheden met de makelaar.

€ 16.500,00

Uitbouw 1,50 meter

Meer ruimte op de begane grond? Dan behoort een uitbouw van 1500 mm tot de mogelijkheden. Hierbij zal de achterzijde van de woning verlengd worden waardoor meer leefruimte ontstaat. Op deze manier creëer je eenvoudig die riante leefkeuken waarin je met het hele gezien geniet. Van een 8-persoons eettafel tot de luxe van een kook– of spoeleiland – maak je woondroom waar!

€ 25.500,00

Uitbouw 2,36 meter

Is een uitbouw van 1500 mm niet voldoende voor jouw woondromen? Bouw jouw woning op Lelyleven dan uit met een riante 2366 mm. Hierbij zal de achterzijde van de woning aanzienlijk verlengd worden waardoor een zee aan leefruimte ontstaat. Zo is er naast dat ruime kook– en spoeleiland nog volop ruimte voor die royale eettafel. Bovendien is er aan daglicht geen gebrek. Dankzij het vrijstaande karakter van de woning profiteer je – naast een schitterende glazen pui – van vele zijramen.

€ 9.250,00

Geïsoleerde berging

Een veilige en droge opbergplek voor seizoensgebonden spullen zoals ski’s en golfclubs? Kies dan voor de optie om jouw stenen berging te laten isoleren. Op deze manier is de garage meer dan een plek voor gereedschap, maar een verlengde van de woning waarin het alle seizoenen behaaglijk is. De berging bevindt zich aan de zijkant van de woning en is zowel via de voor– als achtertuin bereikbaar.

€ 12.900,00

Geïsoleerde berging + bijkeuken

Waar een woning op Lelyleven in de standaard al ruim, comfortabel en modern is, hebben de woningen een aantal handige extra opties die garant staan voor meer wooncomfort – waaronder de optie "geïsoleerde berging + bijkeuken". Een bijkeuken is bij uitstek geschikt voor het plaatsen van een extra spoelblok, koelkast of handige voorraadkast.

€ 14.250,00

Geïsoleerde berging + eetkamer

Creëer een bijzonder ruime eetkamer door de berging te isoleren en deze bij de leefkeuken te betrekken. Hierdoor worden woondromen zoals een kook– en spoeleiland mét bar binnen no-time werkelijkheid. Waar je in de extra leefruimte plek hebt voor een riante eettafel, staat de originele keuken zodoende compleet in het teken van kokkerellen. De extra eetkamer heeft in de nieuwe indeling een woonoppervlak van 7267 mm2, waardoor de berging 6164 mm2 telt.

€ 625,00

Hal

Verkies jij een hal boven een open entree? Dan is er vanzelfsprekend de mogelijkheid om deze te creëren. Zo ontstaat er een gekaderde binnenkomst die via moderne deuren toegang biedt tot de leefkeuken, het toilet alsook de woonkamer. Ook de trap, aan de andere zijde, zal toegankelijk worden middels deuren. Afgezien van smaak en stijl, heeft het verdelen van leefruimtes vele voordelen, waaronder het beter vasthouden van warmte – een fijn gegeven gedurende de wintermaanden.

€ 1.275,00

Tuingerichte woonkamer

Liever de woonkamer grenzend aan de achtertuin en aan de voorkant van de woning uitgebreid kokkerellen en dineren? Dat kan. Door te kiezen voor deze optie draai je de leefruimtes eenvoudig om. Hierdoor ontstaat een ruimere woonkamer met fraai uitzicht op het tuinleven. Aan jou als bewoner de luxe keuze!

In de V.O.N.-prijs is inbegrepen:

-Grondkosten
-Verkoopkosten; waaronder makelaar, notaris en Kadaster Legeskosten
-Honoraria voor adviseurs; waaronder architect en constructeur
-Inclusief keuken (met stelpost van €5.000,-)
-Inclusief sanitair en tegelwerk
-Erfafscheiding/tuinmuur (zoals weergegeven op situatietekening)
-21% Btw; eventuele wijzigingen in het Btw-tarief worden doorberekend
-Aansluitkosten voor stadsverwarming, water, elektra en riolering
-Woningborg afbouwgarantie

De kavels voor type A

Kavel 16a Bekijk
Kavel 16b Bekijk
Kavel 18 Bekijk