De woningen zijn in verkoop!

De procedure

VOORKEUR KAVEL DOORGEVEN

Stap 1

Heb jij de kavel van jouw voorkeur bepaald? Dan kun je dit via jouw persoonlijke account eenvoudig en online aan ons doorgeven. Doe je dit vóór de start van de Pre-Sale, dan ding je als eerste mee voor jouw droomwoning op Lelyleven.

bekijk de kavels

Pre-sale

Stap 2

Door jouw interesse vroegtijdig aan ons door te geven zoals omschreven in fase 1, krijg je per e-mail toegang tot de exclusieve Pre-Sale van Lelyleven. Tijdens deze Pre-Sale krijg jij de unieke kans om als eerste een reservering te nemen op een kavel en een woning op Lelyleven.

Zorg dat je jouw persoonlijke vragenlijst in hebt gevuld (deze vind je in je profiel!)

Deze fase zal naar verwachting halverwege mei starten. Schrijf je in en je wordt middels een nieuwsbrief op de hoogte gebracht van de start van de Pre-Sale.

We bevinden ons op dit moment in deze fase!

Bekijk je profiel

Sluiting Pre-Sale en eerste toewijzing

Stap 3

Na sluiting van de Pre-Sale, die ongeveer anderhalve week zal lopen, zullen we de inzendingen beoordelen. Gedurende deze periode zullen de deelnemers van de Pre-Sale op de hoogte worden gebracht over het nieuws of zij in aanmerking komen voor een woning. Spannend!

Start verkoop

Stap 4

Na het toewijzen aan de Pre-Sale deelnemers zal de officiële start verkoop plaatsvinden. Op dat moment zullen de kavels die niet verkocht zijn tijdens de Pre-Sale, online verschijnen.