De verkoop is gestart!

Lekker ruim leven in een luxe vrijstaande woning

Aan de rand van Lelystad

In een vrijstaande woning op een riante kavel. Dat is wonen aan de Wederiklaan. Hier woon je aan de rand van Lelystad en middenin Nederland. De perfecte thuisbasis, want waar je binnen tien minuten fietsen in het stadscentrum van Lelystad zit, liggen grote steden als Amsterdam, Utrecht en Zwolle binnen een uur rijden vanaf jouw gloednieuwe woning. Oftewel: hier woon je centraal op een prachtige plek aan de stadsrand.

Hier heb je - als gezin - dan ook alle tijd en ruimte om te groeien. Want waar je nu misschien volop tevreden bent met onze basisvariant, wil je misschien over een paar jaar wel uitbreiden met een aanbouw, een garageblok of een flinke dakkapel — dat kan hier! Start met jouw behoefte en budget en breid uit op jouw ideale moment.

Verkoop is gestart!

Lelyleven

Maak dan je keuze uit de 6 woning varianten!

Kavel gekozen?

Voor Lelyleven heb je de keuze uit maar liefst 6 type's. De indeling van onze woning is gelijk maar de uitstraling is geheel anders. Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden om de woning geheel naar jouw eigen wensen op maat te maken. Bespreek ze met de makelaar! Het fijne van deze woningen is dat ze zo zijn ontworpen dat je nu of later in de toekomst altijd kunt uitbreiden. Het heet niet voor niets De Groeiwoning. Want waar je nu misschien volop tevreden bent met een basisindeling van jouw woning, wil je misschien over een paar jaar wel uitbreiden met een aanbouw, of een dakkapel. Mogelijkheden te over. Laat je inspireren door de voorbeelden die wij alvast voor je hebben samengesteld!

alles op een rij

Kenmerken

• Optimale keuzevrijheid
• Originele indeling – wonen voor of achter
• Onderhoudsarm
• Grote woonkeuken
• Standaard 3 slaapkamers
• Grote slaapkamer met walk in closet
• Grote luxe badkamer
• Standaard 2 hobbykamers (mogelijkheid tot maken van slaapkamer)


OOK ZO'N RIANTE VRIJSTAANDE WONING?

Schrijf je in!

De verkoop is gestart!

Hier liggen de kavels

Noordelijke kavels - Type B2 en C2 - Donkere aardtinten. Zuidelijk kavels - Type A, B1 en C1 - Overwegend lichte tinten

Bekijk alle kavels